Future beacon

Het project wat wij gemaakt hebben is natuurlijk niet het enige wat er met de beacon gemaakt kan worden. Er zijn talloze mogelijkheden die zelfs ook een voordeel kunnen hebben voor de studie CMD.

Een voordeel voor de docenten van de HU zou zijn dat ze niet meer hoeven te checken welke studenten wel of niet in de les zitten. Als iedereen een beacon bij zich draagt zou de leraar dit op een app kunnen zien.

Voor onderzoeken zou de beacon van pas komen. Het gedrag van mensen is te volgen. Als zij bijvoorbeeld langs een etalage lopen is te zien hoe lang ze hier voor wachten en blijven kijken of naar binnen lopen. Ook de tijd die ze binnen blijven is te volgen. Zo kun je veel aanpassingen maken aan het koop en winkelgedrag van de winkeliers.

Als stickers zijn de beacons ook te verkrijgen. deze gaan alleen wat minder lang mee. Daarom kan het gebruikt worden bij een marathon. Zo hoeven de deelnemers zich niet meer te melden maar zijn ze te volgen via de beacon.

Beacons kunnen het leven gemakkelijker maken. Het kan op hele grote schaal gebruikt worden. Wij verwachten dat ze over een paar jaar al veel meer te zien en te gebruiken zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s